Wie ben ik?

jantiene-hannessen-studio-moving-mountainsZoek voor de grap eens in Google op ‘Jantiene Hannessen‘. Je krijgt binnen 0,36 seconden 4.400 resultaten. In één blik lees je over sport, beleven, outdoor, bergen, sneeuw, de NKBV, reizen, bergmeisje, …

Klik je vervolgens op ‘afbeeldingen‘ dan zie je al deze termen in beeld.

Jantiene & marketing

Zonder te weten wat ‘marketing‘, ‘een marketing campagne‘ of ‘conversie percentage‘ is, ben ik daar onbewust altijd mee bezig geweest. Voor het inzamelen van geld voor goede doelen of om mijn sportsponsors zo goed mogelijk zichtbaar te laten zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik vind het één grote digitale speeltuin!

Studio Moving Mountains - Outdoor Marketing

Switch

Na 8 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt als Activiteitenbegeleidster maakte ik een switch naar de ICT. Bij een groot marketing bureau kwam ik in aanraking met de term ‘marketing’ en alles wat erbij komt kijken.

Wauw! Ik vind het te gek. Het heeft zoveel! Creativiteit, techniek, content in tekst & beeld, invoelen met de klant, samen creëren, organiseren, mensen en netwerken samenbrengen. Ook doorzetten hoort er ook bij. Dat is me als duursporter niet vreemd.

Daarnaast gaan de ontwikkelingen zo snel dat je wel een beetje in conditie moet zijn om dat bij te kunnen houden ;). Ik ben gek op de dynamiek en afwisseling die erbij hoort!

Ik vind alles leuk, vooral omdat er heel veel meetbaar is en dat maakt het werk pas écht interessant. Meten = weten!

Ondernemen

In 2013 combineerde ik Studio Moving Mountains voor een jaar met mijn werk als ASP.net Webdeveloper. Het ondernemen vind ik zó ontzettend leuk, dat ik daar sinds 2014 fulltime mee verder ben gegaan. Vanuit mijn reisorganisatie AltijdSporten.nl organiseer ik een klein aantal unieke sportreizen in alle seizoenen van het jaar in Alpenlanden. Zo weet ik wat er komt kijken bij het organiseren van reizen en het ‘vermarkten’ hiervan.

Studio Moving Mountains | Marketing voor outdoor, reizen en sport

Passie & kennis

Alles dat te maken heeft met de vindbaarheid in Google (SEO), het ontwikkelen van websites (WordPress, Joomla, HTML, CSS), webshops, social media (Facebook, Instagram, Twitter), ontwikkelen van drukwerk (advertenties, flyers, boekjes), digitale nieuwsbrieven (MailChimp), blogs en analyse (Google Analytics, Facebook statistieken) heeft mijn aandacht en interesse.

Ik voel me in mijn kracht staan als ik werk voor organisaties in de outdoor, reis en sportbranche. Deze passie deel ik met jou en ligt dus dicht bij mij. Ik vlieg in voor een korte periode (van een paar uur tot een paar maanden) in jouw bedrijf. Ik kan snel schakelen, invoelen waar de hulp het meest nodig is, organiseren om het bedrijf in korte tijd een flinke spurt vooruit te geven.

Studio Moving Mountains & jij

Ben jij een gedreven ondernemer in de sport, outdoor- of reizenbranche? Bomvol ideeën maar met te weinig tijd? Dan kan ik je misschien ondersteunen op het gebied van Marketing, promotie en communicatie. Stuur even een berichtje of bel me even (+31611011647), dan kan ik je snel vertellen of ik je kan helpen!

Vrolijke groet,

Jantiene

Studio Moving Mountains - Outdoor