Voor wie

Ik werk of heb gewerkt voor de volgende bedrijven in de outdoor-, reis- en sportbranche.

 

Bergwandelen.com

“Op onze reizen trek je elke dag door een bijzonder berglandschap in winter, lente, zomer en herfst. Je verblijft in een zorgvuldig gekozen en comfortabel chalet, je zoekt het avontuur op tijdens een trektocht van hut naar hut of je gaat mee op een unieke kampeertrektocht. Je reist in kleine groepen met ervaren gidsen en deelt het ‘grote genieten’ met elkaar.”

Ondersteun ik met: de volledige marketing, communicatie, promotie


AltijdSporten.nl

“Unieke sportweken voor alle duursporters. Je geniet van het sporten op de mooiste plekken in de alpen. samen met een enthousiast team in een comfortabel verblijf. Wij delen passie voor sporten onder alle omstandigheden!”

Ondersteun ik met: de volledige marketing, communicatie, promotie


Wellness Vakantiehuisje

“De wellness huisjes zijn landelijk en rustig gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Ook voor de watersport- en culinaire liefhebbers is er genoeg aanbod.”

Ondersteun ik met: social media en digitale nieuwsbrieven


NKBV | Nederlandse klim en bergsport vereniging

“De NKBV is een bloeiende vereniging. Naast de activiteiten in de Alpen en andere berggebieden worden ook vele aansprekende activiteiten georganiseerd. Workshops, klimweekenden in België en Duitsland, wandelingen, lezingen en nog veel meer.”

Ondersteun ik met: het vergroten van de doelgroep Trailrunners d.m.v. blogs en kennisfilmpjes


Trailrunning Community

“De Trailrunning Community is voor iedereen die de natuur en de sport Trailrunning omarmt. Via onze website verzamelen we verhalen, product reviews, reizen en informatie over trailrunning.”

Ondersteun ik met: schrijven van blogs, promotie (maatwerk)sportreizen en events, meedenken mediaplanning


Vereniging Kleine Reisorganisaties 

“Sinds 2011 hebben meerdere reisspecialisten in Nederland hun krachten gebundeld en de VvKR opgericht. Deze belangenvereniging heeft momenteel 371 leden. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.”

Ondersteun ik: als Social Media Expert


Chalet AlpeLune, Mountainhotel Saint Roch, Camping Croque Loisirs, Vakantie Chalet

“Ben je op zoek naar een fijn en comfortabel startpunt van jouw vakantie? Kijk dan eens naar Mountainhotel Saint Roch, het luxe groepschalet AlpeLune, één van de appartementen in Puy Saint Vincent of de rustige bergcamping Croque Loisirs. Op al deze locaties word je met hetzelfde enthousiasme ontvangen voor een fantastische outdoor vakantie in onze omgeving.”

Ondersteun ik met: social media, drukwerk, nieuwsbrief, georganiseerde reizen


Herzog Medical

“Met de Sportcompressiekousen van Herzog Medical sport je fijner en loop je soepeler. De kousen bevorderen het herstel na inspanning en verkleinen de kans op blessures.”

Heb ik ondersteund met: social media, nieuwsbrieven, event promotie


FIT Sportbalsem

F.I.T. is het resultaat van jarenlange studie en onderzoeken bij diverse vormen van sport. Het bevat bestanddelen die herstel van sportblessures bevorderen.”

Heb ik ondersteund met: social media, nieuwsbrieven, event promotie


Klimbos Nederland

“Een Klimbos staat voor avontuur! Samen met je familie, vrienden, collega’s of je date ga je de uitdaging aan en verleg je jouw grenzen. Klimbos Nederland heeft vier klimlocaties. De locaties zijn stuk voor stuk uniek en bieden keuze uit verschillende klimroutes.”

Heb ik ondersteund met: social media 


Lana Wolatelier

“Door onze Ouessantschapen was ik me al eerder gaan verdiepen in de mogelijkheden van ruwe wol, o.a. het spinnen van de wol. Elk jaar worden schapen geschoren. De schapenvacht blijft dan over als restproduct. Het is mooi om iets te kunnen maken van zo’n vacht, die hierdoor een nuttige bestemming krijgt.”

Heb ik ondersteund met: privé workshop

De ervaring van Bianca:

‘We hadden een prettige ontmoeting en hebben veel werk verzet. Je ging zeer efficiënt om met onze ingeplande tijd. Je had waardevol suggesties om de website aantrekkelijker te maken en gaf hele concrete marketingtips, zoals verkoop genereren via Facebook. De publiciteitsfoto die we maakten voor mijn markt op Koningsdag heeft nu al voor directe verkoop op Facebook gezorgd! Weliswaar een bekende klant van een markt van begin april, maar wel een herhalingsaankoop. Ik ben nu druk met de aanpassingen die ik nog moet doen op mijn website. Fijn dat ik dit zelf kan doen.